post-it

Bodymince is dé afslankstudio van Boxtel

Bezoek onze afslankstudio in Boxtel voor de endermologie behandelmethode

Op zoek naar een manier om snel en verantwoord af te vallen? Bezoek de Bodymince afslankstudio in Boxtel. Hier helpen onze professionele medewerkers u het unieke B-on-Balance proteïnedieet en speciale endermologie-behandelingen van uw overgewicht af. Bovendien combineren wij dit met deskundig advies en begeleiding. Bij onze afslankstudio in Boxtel kunnen wij u uitstekend helpen met al uw vragen.

B-on-Balance

Het B-on-Balance proteïnedieet is een essentieel onderdeel van snel gewichtsverlies. Dit dieet is speciaal voor Bodymince ontwikkeld en dient gecombineerd te worden met de endermologie behandelingen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u snel en efficiënt gewicht verliest. Het B-on-Balance proteïnedieet bestaat uit meer dan 30 verschillende producten en smaken. Ook hierover kunnen wij u in onze afslankstudio in Boxtel informeren.

Een ervaren team

De medewerkers van Bodymince kunnen u helpen met al uw vragen over het proteïnedieet, de endermologie-behandelingen en de andere behandelingen die wij aanbieden. Maak een afspraak bij onze afslankstudio in Boxtel voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Maak nu een afspraak

Wacht niet langer en maak direct een afspraak met Bodymince. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 14485433 of stuur een e-mail naar boxtel@bodymince.nl. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties.

Sluiten