post-it

U vindt geen betere afslankstudio in Geldrop

De Bodymince afslankstudio in Geldrop staat voor u klaar

De Bodymince afslankstudio in Geldrop combineert het unieke B-on-Balance proteïnedieet met endermologiebehandelingen. U bereikt samen met één van onze deskundige medewerkers zo snel mogelijk een optimaal resultaat. Aarzel daarom niet en maak een afspraak bij onze afslankstudio in Geldrop.

Combineer dieet en endermologie

Endermologie verbetert de contouren van uw lichaam, maar nog effectiever in combinatie met het B-on-Balance proteïnedieet van Bodymince. Tijdens dit dieet doorloopt u verschillende fases op weg naar een gezond gewicht. Tegelijkertijd volgt u de endermologie-behandelingen in onze afslankstudio in Geldrop, waarbij met een speciaal apparaat uw lichaam wordt gemasseerd.

Voor het snelste resultaat

Wilt u snel beginnen met uw dieet neem dan contact op met onze ervaren medewerkers. Zij helpen u graag met de start van deze afslankmethode. Ook zorgen zij ervoor dat u na het dieet niet terugvalt door het jojo-effect. Aarzel niet en loop nu onze afslankstudio in Geldrop binnen.

Neem direct contact op

Bel direct voor een afspraak of meer informatie. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 040 – 2802006 of stuur een e-mail naar geldrop@bodymince.nl. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze afslankstudio. Meldt u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties.

Sluiten