post-it

Kom langs bij Bodymince afslankstudio in Venlo

De Bodymince afslankstudio in Venlo staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een goede, verantwoorde manier om wat gewicht te verliezen? Dan is de Bodymince afslankmethode zeker iets voor u. Maak een afspraak bij onze afslankstudio in Venlo voor een vrijblijvend informatiegesprek. Wij bieden naast het B-on-Balance proteïnedieet ook professionele endermologie-behandelingen. De Bodymince afslankstudio in Venlo combineert deze twee voor het beste resultaat.

Begin nu aan ons proteïnedieet

U kunt direct beginnen aan het speciaal voor Bodymince ontwikkelde B-on-Balance proteïnedieet. Tijdens dit dieet doorloopt u verschillende fases op weg naar een gezond gewicht. Bodymince biedt een unieke combinatie van proteïnedieet met endermologie-behandelingen in onze afslankstudio in Venlo.

Voor een professionele endermologie behandeling

Onze ervaren medewerkers staan klaar in de afslankstudio van Bodymince in Venlo om u te verwennen met een endermologie-behandeling. Een massage van uw probleemzones met professionele apparatuur zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en het onderhuidse bindweefsel. Ook zonder proteïnedieet zijn deze behandelingen zeer effectief.

Wij helpen u graag

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek of een snelle start. Bellen kan op nummer 077 – 3540166 of mail naar venlo@bodymince.nl. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van alle acties!

Sluiten