post-it

Bezoek de afslankstudio van Bodymince in Wezep

Begin uw dieet in de Bodymince afslankstudio van Wezep

De afslankstudio van Bodymince in Wezep biedt u endermologie-behandelingen in combinatie met het B-on-Balance proteïnedieet. Hierdoor valt u snel en veilig af. Bovendien krijgt u bij Bodymince een persoonlijke begeleiding van onze professionele medewerkers. Meer weten? Maak een afspraak bij de Bodymince afslankstudio in Wezep.

Persoonlijke begeleiding

U heeft bij Bodymince altijd te maken met ervaren deskundigen die u graag begeleiden tijdens uw dieet. Zo zullen zij voor u de endermologie behandelingen in de afslankstudio van Wezep verzorgen, maar u ook begeleiden bij het B-on-Balance proteïnedieet dat speciaal voor Bodymince is ontwikkeld. Wacht niet langer maar neem direct contact met ons op.

Onmiddellijk beginnen met afvallen

Een snelle start op weg naar een gezond gewicht? Bij de Bodymince afslankstudio in Wezep zijn wij er klaar voor als u dat ook bent. Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek maakt u kennis met het B-on-Balance proteïnedieet en endermologie-behandelingen. Tijdens het dieet ontvangt u deskundige begeleiding, op weg naar uw streefgewicht.

Vrijblijvend informatiegesprek

Wacht niet en neem nu contact op met Bodymince. E-mail naar wezep@bodymince.nl of bel 038 – 3764132. Inschrijven voor de nieuwsbrief is bovendien ook een goed idee!

Sluiten