post-it

Voor een professionele afslankstudio in Zwolle

Breng een bezoekje aan de Bodymince afslankstudio van Zwolle

Bodymince heeft een speciale methode ontwikkelt waardoor u snel en verantwoord uw streefgewicht kunt halen. Door een combinatie van een uniek proteïnedieet en endermologie behandelingen in onze afslankstudio in Zwolle zult u direct resultaat zien. De ervaren specialisten van voor Bodymince begeleiden u persoonlijk tijdens het dieet bij elk bezoek aan onze afslankstudio in Zwolle.

Probeer het B-on-Balance dieet

Het B-on-Balance proteïnedieet is speciaal ontwikkeld voor Bodymince. Tijdens vier fases gaat u op weg naar een gezond gewicht en een mooier lichaam. De verandering is snel zichtbaar. De deskundige medewerkers van de Bodymince afslankstudio in Zwolle laten dit bij elk bezoek aan u zien.

Begeleiding door professionele medewerkers

Bodymince biedt niet alleen een succesvol dieet maar helpt u ook het jojo-effect te voorkomen. Gedurende het dieet staan de medewerkers van onze afslankstudio in Zwolle voor u klaar. Onze medewerkers zijn echte specialisten die u uitstekend kunnen voorlichten en begeleiden. Ook zonder proteïnedieet zijn de behandelingen zeer effectief.

Bezoek onze vestiging

Maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek bij de Bodymince afslankstudio in Zwolle. Bel naar 038 – 4220051 of mail naar zwolle@bodymince.nl.

Sluiten