post-it

Bodymince helpt u met het begeleid afvallen

Begeleid afvallen dankzij de methode van Bodymince

U wilt van uw overtollig gewicht af? Maar het lukt niet alleen? Bodymince helpt u graag omet begeleid afvallen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met de combinatie van het unieke B-on-Balance proteïnedieet en endermologie-behandelingen. Begeleid afvallen geeft een beter resultaat, het is een stok achter de deur, net als het contact met uw persoonlijke begeleidster.

De endermologie behandelmethode

Bodymince werkt met endermologie-behandelingen om uw lichaamsvormen te verbeteren. U kunt deze behandelingen los volgen of in combinatie met ons proteïnedieet. Het begeleid afvallen wordt een stuk makkelijker door deze endermologie-behandelingen. Met behulp van speciale apparatuur worden uw probleemzones behandeld. Het resultaat is een betere doorbloeding van uw huid en het onderhuidse bindweefsel, met mooiere lichaamscontouren als eindresultaat.

Het B-on-Balance proteïnedieet

Het unieke B-on-Balance proteïnedieet maakt snel gewichtsverlies mogelijk. Dit is speciaal voor Bodymince ontwikkeld. Het proteïnedieet wordt gecombineerd met endermologie-behandelingen. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk helpen in het begeleid afvallen.

Neem direct contact met ons op

Klik op de website op de button ‘Meer informatie’, laat uw gegevens achter en één van onze medewerkers neemt contact met u op. Schrijf u ook in voor de nieuwsbrief, met regelmatig nieuwe acties.

Sluiten