post-it

Bodymince voor een professionele endermologie behandeling

Een professionele endermologie behandeling in onze afslankstudio

De endermologie behandeling is een moderne methode om lichaamsvormen te verbeteren door gebruik van speciale apparatuur die uw probleemzones masseren. Deze massage zorgt voor een betere doorbloeding van uw huid en het onderliggende bindweefsel. Bovendien wordt de aanmaak van collageenvezels en elastinevezels verhoogd. Hierdoor verstevigt uw huid en verbeterd uw figuur. Neem nu contact met ons op om een endermologie behandeling in te plannen.

Professionele begeleiding

U krijgt bij Bodymince altijd begeleiding van onze ervaren specialisten. Onze medewerkers verzorgen de endermologie-behandeling maar begeleiden u ook tijdens het unieke B-on-Balance proteïnedieet. De professionals van Bodymince hebben jarenlange ervaring met diverse vormen van de endermologie-behandeling en het B-on-Balance dieet, dus kunnen zij u uitstekend voorzien van advies en ondersteuning.

In combinatie met ons proteïnedieet

De endermologie behandeling zorgt voor mooie resultaten. De effectiviteit wordt nog groter in combinatie met het B-on-Balance proteïnedieet. Het B-on-Balance proteïnedieet is speciaal voor Bodymince ontwikkeld en maakt gebruik van verschillende fases om te zorgen dat u zo snel en verantwoord mogelijk afvalt.

Maak nu een afspraak

Gebruik nu de Ik wil meer informatie knop omen laat uw gegevens achter. Onze deskundige medewerkers zullen dan zo snel mogelijk contact met u zoeken. Onze nieuwsbrief biedt vaak interessant nieuws en acties dus meldt u ook hiervoor aan.

Sluiten