post-it

Bezoek de Bodymince afslankstudio bij u in de buurt

Loop gerust onze afslankstudio binnen voor een endermologie behandeling

De Bodymince afslankstudio houdt zich bezig met de combinatie van een uniek proteïnedieet en een endermologie-behandelingen die gewichtsverlies mogelijk maken. De professionele medewerkers van de Bodymince afslankstudio bieden bovendien een persoonlijke begeleiding tijdens en na het dieet. Op deze manier haalt u snel en verantwoord een zichtbaar resultaat.

Begin met uw B-on-Balance proteïnedieet

Voor een optimaal resultaat tijdens uw dieet maakt u gebruik van het unieke B-on-Balance proteïnedieet. Deze is speciaal ontwikkeld om te werken in fases waardoor u zo gecontroleerd mogelijk afvalt. Dit dieet combineert u met de endermologie behandelingen in onze afslankstudio voor het maximale resultaat. Natuurlijk doet u dit alles onder begeleiding.

Hulp van onze professionele medewerkers

Samen met de Bodymince specialisten werkt u aan uw gewicht door een combinatie van het proteïnedieet en de endermologie methode. U kunt altijd binnen stappen bij een Bodymince afslankstudio voor ondersteuning of advies. Onze professionals hebben jarenlang gewerkt met beide methodes en kunnen u dan ook uitstekend te woord staan.

Vraag meteen meer informatie aan

Begin direct aan uw dieet door op de Ik wil meer informatie knop te klikken en ons te laten weten dat u geïnteresseerd bent. Onze medewerkers zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief.

Sluiten