post-it

Begin uw proteïne dieet met B-on-Balance

Volg het unieke Bodymince B-on-Balance proteïne dieet

Bodymince heeft een uniek proteïne dieet ontwikkeld dat u in 4 fases in staat telt zo snel mogelijk gewicht te verliezen. Het B-on-Balance proteïne dieet zorgt door haar unieke opzet en de combinatie met de endermologie-behandelingen voor een optimaal, verantwoord resultaat. Bovendien krijgt u begeleiding van onze ervaren specialisten.

Combineer het dieet met een endermologie behandeling

Het B-on-Balance proteïne dieet wordt gecombineerd met endermologie-behandelingen. Deze behandelingen worden gegeven door onze deskundige medewerkers. Tijdens een behandeling worden de probleemzones gemasseerd, waardoor lichaamsvormen verbeteren. De effectiviteit van het proteïne dieet wordt groter als dit proteïne dieet gecombineerd wordt met endermologie.

Voor een persoonlijke begeleiding

De medewerkers van Bodymince staan klaar om u te begeleiden tijdens het B-on-Balance proteïne dieet en de endermologie-behandelingen. Zij hebben jarenlange ervaring in de begeleiding van het proteïne dieet en kunnen u dan ook uitstekend ondersteunen. Ook verzorgen zij voor u de endermologie-behandelingen. Ook na het dieet is er nog contact met de medewerkers, om het jojo-effect te voorkomen.

Begin uw dieet direct

Neem contact op met Bodymince voor meer informatie over het proteïne dieet. Klik op de Ik wil meer informatie knop om ons uw persoonlijke informatie te geven. Hierna nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op, voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Sluiten