Ervaringen

Ik kan iedereen aanraden die een haat/liefde verhouding heeft met eten en kilo’s, een gesprek aan te gaan met Thea.

Naast een warm onthaal voelde ik me meteen serieus genomen, en dus werd mijn motivatie om aan de slag te gaan nog groter.

Wat volgde was een, op de persoon, afgestemd traject, aangevuld met de  theoretische kennis, ervaring en  bruikbare adviezen van Thea en haar team.

De kilo’s vlogen eraf, maar wat ik nog belangrijker vond; door de LPG behandeling werd mijn lichaam al snel zichtbaar strakker. Wauw!

Bodymince heeft me geholpen om (mooi) af te vallen, maar ook aan een gezonde leefstijl (zonder honger), waardoor ik niet het gevoel heb in een “jojo-effect” te belanden.

Ik zit nu lekker in mijn vel, voel met energiek en fit, ben weer in balans, maar vooral is mijn zelfvertrouwen gestegen. Dank je wel, lieve Thea!

 

Yvonne, 42 jaar

 

 

Ik ben 30 september 2019 begonnen bij Bodymince. Heb daar geen moment spijt van gehad. Wordt altijd goede uitleg gegeven over voeding en de behandeling heeft mij wat betreft contouren ook enorm geholpen. De begeleiding vind ik echt gericht op mij. Heb veel kunnen afwisselen met de producten en de salade en de groente. Krijg meer energie zodat het zodat het sporten steeds leuker wordt.

Superblij ben ik want in februari 2020 ben ik 30 afgevallen in totaal en van maat 46 naar 40 gegaan.

Groeten, Ingeborg ( 51 jaar)