Nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ik wil meer informatie

Nel (vestiging Zwolle)

Hoe het bij Bodymince wel lukte.

64 jaar was ik op het moment dat ik de advertentie van Bodymince zag, had een moeizame revalidatie achter de rug na een heupoperatie en voelde letterlijk dat ik zwaarder was dan mijn gewrichten konden dragen. Er moest 15 à 20 kg af en ik was gemotiveerd.

Ik kon meteen terecht voor een afspraak en ben, na een uitgebreide uitleg van wat mij te wachten stond vol goede moed gestart met fase 1: alleen de eiwitrijke producten van Bodymince eten, veel groentes en veel drinken, 2 x per week wegen, overleg en de endermologische lichaamsmassage .

Van meet af aan ging het heel goed. De meeste producten smaakten goed, het was niet moeilijk me aan het dieet te houden en door de extra supplementen voelde ik me niet slap. Over slap gesproken, na een paar weken zegt mijn dagboek: ik vind dat mijn bovenbenen dank zij de massages wat steviger beginnen te worden...

Na 2 maanden was er 12 kg af, tijd voor een feestje in gepaste stijl: fase 2 brak aan. Doorgaan met het gebruik van de producten , maar ’s avonds een stukje vlees of vis met veel groente. En nog steeds dat mooie “snoepmoment”: een lekker reepje in de middag. Het voelde heel goed. (Dagboek: ik begin te merken dat ik lichter loop!)

Toegegeven: soms had ik ook wel een zwak moment als er een feestje was of ik had iets buiten het programma om gegeten als ik moe was of zo, maar de begeleidster zag dan ook steeds weer kans me te motiveren om door te gaan, ik was al zo’n eind gekomen.

En het lukte. Intussen was het zomervakantie en dan is het wat lastiger om gedisciplineerd te blijven, maar ik kwam niet aan en ik ging door met afvallen, maar wat langzamer, in fase 3 en later 4 (en 1 behandeling per week ). Resultaat na 8 maanden: een gewichtsverlies van 18 kilo waar ik heel tevreden mee ben. (Dagboek: het lopen is zoveel beter geworden, en een nieuwe garderobe opbouwen is bepaald geen straf!)

Tenslotte: afvallen is 1, op gewicht blijven 2 en ook daarbij helpt de ondersteuning van Bodymince. Ik eet nu weer “gewoon” , wel anders dan vroeger, eet veel meer groente, let op eiwitten en koolhydraten.

Eens per maand een controlemoment/ ontspannende massage/ prettig gesprekje met de begeleidster helpt daarbij een handje.


Meer over: Afslankstudio - Begeleid afvallen - Proteïne Dieet
Sluiten