Nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ik wil meer informatie

Fieke (vestiging Munstergeleen)

"Als politici zoveel kunnen afvallen dan kan ik het ook”

Hallo, ik ben Fieke en 51 jaar oud. Als leerkracht ben ik voortdurend in de weer met les geven. Daarnaast heb ik een gezin en maak voor mijn werk lange reistijden waardoor ik een vrij onregelmatig leven heb, waar ik overigens wel van geniet. Tot de slanke mensen heb ik nooit behoord en woog met 10 jaar al 58 kg. In loop der jaren veranderde dit gewicht in verhouding nauwelijks. Op 25-jarige leeftijd werd ik ziek, en door de medicijnen kwam ik veel aan. Ook na herstel kreeg ik mijn gewicht niet onder controle.

Op allerhande manieren heb ik gewerkt aan mijn over-gewicht. Alle diëten en programma’s heb ik geprobeerd. Al deze diëten hadden effect maar vooral een jo-jo effect. Ik groeide met mijn 1,62 meter naar 93,4 kg en kreeg diabetes type 2. Langzamerhand dacht ik: “Ik moet mezelf accepteren. Ik ben niet in de wieg gelegd om een gezond gewicht te krijgen”.

Op dat moment las ik over Bodymince. Ook had ik enkele bekende politici gevolgd in een talkshow die hun geheim verklapten over het verliezen van hun overtollig gewicht.

In Munstergeleen opende Marij Konings een afslankstudio waar ik verantwoord en onder begeleiding kon afvallen. Uit de talkshow en het gesprek met Marij Konings haalde ik mijn laatste sprankje hoop om nog één keer een poging te doen om mijn overtollig gewicht kwijt te raken.

Het afvallen ging als een speer, de kilo’s vlogen eraf. Ik begon op 17 april en 22 juni was ik uit de gevarenzone want op dat moment woog ik 76 kg. Ook had ik geen verhoogde suiker meer en heb sinds geruime tijd weer normale waarden. De eerste maanden heeft Marij me veel tips gegeven rondom eten, me gemotiveerd en ondersteund op allerhande manieren om het vooral vol te houden . Ook mijn man heeft zijn steentje bijgedragen met creatieve invullingen van de toegestane voedingsmiddelen.

Nu heb ik een gewicht bereikt van 72 kg. In kledingmaten ben ik van maat 46/48 naar maat 40 gegaan. Ik val nog steeds af en streef nog steeds naar een iets lager en gezond gewicht. Het programma van Bodymince, met de ondersteuning, motivatie en raad van Marij kan ik voor ieder die wil afvallen aanraden. Mijn collega’s, gezin en leerlingen geven me dagelijks complimenten en daardoor ook de kick om door te gaan. Een aantal leerlingen en collega’s “herkennen me nauwelijks” en grappen regelmatig: “Wie is die Juf?”.

Zelf durf ik me weer te presenteren, te stralen, te genieten van mezelf en van alle positieve reacties.

Dit fantastische gevoel heb ik heel lang niet gekend!


Meer over: Afslankstudio - Begeleid afvallen - Proteïne Dieet
Sluiten