Nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ik wil meer informatie

Jacobine (vestiging Weert)

Op 1 november 2008 ben ik begonnen bij Bodymince. Ik woog 84 kilo en bij een lengte van 1.64 m. was dat écht veels te veel!

Ik zag op tegen het programma bij Bodymince, ik had al zo vaak 'iets' geprobeerd, maar de belofte van snel afvallen maakte dat ik wist dat ik binnen 2 à 3 maanden mijn kilo's kwijt zou zijn. Ik had ook geen zin meer in maandenlang diëten, dus de welbekende 'knop' moest gewoon om.

Mijn angsten waren ongegrond, ik heb nog nooit zo’n gemakkelijk programma gevolgd om af te vallen: doordat je in beginsel alleen de eiwitproducten van Bodymince mag gebruiken, gecombineerd met bepaalde groenten en veel water drinken, hoef je niet na te denken over calorieën of over punten, wat wel mag en wat niet mag. Je mag gewoon niks! Maar dat maakte het heel gemakkelijk, zeker toen ik snel afviel en me supergoed voelde! Beter dan ooit eigenlijk! Dan is volhouden geen kunst!

Binnen 3 maanden was ik 20 kilo kwijt en door de Endermologie-behandelingen bleef ik mooi in mijn 'velletje' zitten. Het ‘niks mogen’ is overigens maar van korte duur, het programma is zo opgebouwd dat je al snel weer gaat opbouwen met ‘gewoon’ eten.

Het assortiment van eiwitproducten van Bodymince is overigens zeer uitgebreid en smakelijk!

Nu, 2 jaar later ben ik nog steeds op gewicht, ik ben nooit meer dan één kilo boven mijn streefgewicht geweest en als dat wel zo is, dan doe ik een kuurtje en ben ik binnen no time weer op mijn gewicht. Doordat ik al 2 jaar mijn huid laat onderhouden door de Endermologie-behandelingen, zit ik nog steeds letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel!

Een echte aanrader!


Meer over: Afslankstudio - Begeleid afvallen - Proteïne Dieet
Sluiten