Nieuws

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ik wil meer informatie

Henri (vestiging Geldrop)

Graag wil ik u deelgenoot maken van mijn ervaring met Bodymince in Geldrop.

Ik voer al jaren een moeizaam gevecht tegen mijn gewicht. Na een aantal pogingen via diëtistes, Weight Watchers, crash diëten en sonja bakker was mijn gewicht inmiddels opgelopen tot 102 kg. Weinig resultaat dus.

In de krant had ik al een paar keer de advertentes en verhalen van klanten over Bodymince gelezen, maar die heb ik afgedaan als leuke marketing verhalen. Maar toen ik steeds meer problemen kreeg met o.a. trappen lopen en met mijn grote hobby de golfsport, en omdat tot nog toe niets geholpen had, ben ik toch maar eens gaan praten met Bodymince.

Ik had een goed gevoel bij mijn intake gesprek. Ze hadden een goed verhaal, mooie praktijkruimte, professionele apparatuur,en goed opgeleide begeleidsters.

Ik ben op 3 augustus 2009 gestart met mijn dieet De producten zijn zeer goed van smaak, de behandeling voelt prettig en de begeleiding is perfect. Ik heb geen moment een hongergevoel gehad!

Als hobby zit ik bij een culinaire kookclub,en ik had aangegeven dat ik dat wilde blijven doen, was geen probleem. En ondanks dat er ook nog de altijd moeilijke december maand tussen zat, was ik aan het eind van het jaar 23 kilo afgevallen.

Geweldig, eindelijk kon ik weer eens vlotte kleding dragen, en eerlijk gezegd de vele complimenten van vrienden en kennissen, daar alleen al zou je het voor doen.

Mijn scepsis over de verhalen van Bodymince heb ik drastisch bij moeten stellen, ik ben zeer tevreden en niets dan lof voor de begeleiding.


Meer over: Afslankstudio - Begeleid afvallen - Proteïne Dieet
Sluiten