Afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken voor een intakegesprek of behandeling? Neem dan contact met me op via dit contactformulier of bel me op 06 - 1448 5433.

Locatie:
Tweelingen 14
5482‭ ‬XN Schijndel
T 06‭ ‬1448‭ ‬5433
schijndel@bodymince.nl

KVK 17180220

Ik stel me graag even voor

Ik ben Danielle van Eindhoven. Jaren geleden ben ik zelf bij Bodymince terecht gekomen omdat ik veel overgewicht had. Door middel van het dieet en de endermologie behandelingen heb ik een mooi resultaat behaald. Ervaringsdeskundige dus!

In de loop der jaren contact blijven houden en uiteindelijk ben ik er gaan werken. Al vele mooie resultaten mogen zien! Nu de grote stap gemaakt om Bodymince over te nemen. Ik sta voor 100% achter de formule en heb veel zin om Bodymince in Schijndel op de kaart te zetten. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten