Endermologie

De enige 100% natuurlijke techniek, non-invasieve en niet-agressieve,  mechanische stimulatie van de huid die op natuurlijke wijze het celmetabolisme bevordert. Het maakt het mogelijk om gelijktijdig te handelen op de afvoer van vetten en tevens huidverslapping tegengaat.  Dit met resoluut en absoluut respect van het lichaam en de ecologie van de huid.

VANDAAG VROUW ZIJN, MOOI EN SUCCESVOL ZIJN, HET BESTE VOOR ZICHZELF KIEZEN ZONDER BEÏNVLOED TE WORDEN DOOR ANDERMANS KEUZE, HET BESTE EISEN, HET BESTE VOOR MIJN HUID, VOOR MIJN LICHAAM. NOOIT TEN KOSTE VAN DE GEZONDHEID, ZONDER LEUGENS, ZONDER TOEGEVINGEN.

LPG Lichaamsbehandeling

Met het nieuwe Alliance Skin Identity-systeem kan afhankelijk van de behandelzone de intensiteit van de stimulatie nauwkeurig worden aangepast aan elk huidtype. De behandeling is gepersonaliseerd en werkt met respect voor de huid. Een drievoudige werking in één enkele behandeling:

  • Verminderen van resistente en plaatselijke vetten met meer dan +70%.
  • Egaliseren van cellulite.
  • Natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine, endogeen hyaluronzuur).

LPG Gezichtsbehandeling

Als een echte fitness van de huid wekt endermologie® voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële huidverbeterende werkstoffen weer op. Door de behandeling worden uw gezichtsspieren strakker.

  • Collageen voor een stevigere huid.
  • Elastine voor een soepelere huid: +46%. 
  • Hyaluronzuur voor meer volume en een betere hydratatie: +80%.

ALLIANCE SKIN IDENTITY

Dankzij de nieuwe Alliance Skin Identity-systeem wordt de stimulatie nauwkeurig aangepast op elk huidtype. De intensiteit van de behandeling is geoptimaliseerd met totaal respect voor de huid.

  • Gerichte actie tegen gelokaliseerde vetten
  • Natuurlijke synthese van collageen, elastine en hyaluronzuur
  • De huid is steviger en gladder

Tijdens de behandeling wordt het lichaam gemasseerd, met behulp van een speciaal LPG-endermologie apparaat. Deze manier van masseren zorgt ervoor dat het onderhuids bindweefsel wordt opgerekt, waardoor je een betere doorbloeding krijgt in de huid. De aanmaak van collageenvezels en elastinevezels wordt verhoogd. Het effect hiervan is een versteviging van de huid en verbetering van het figuur. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd.

Endermologie is een prima ondersteuning tijdens het dieet. Tijdens een Endermologie behandeling worden de vetcellen klaargemaakt voor verbranding van vetten.

Het B-on-Balance proteïnedieet is gericht op de verbranding van opgeslagen vetten. Deze verbranding zal gemakkelijker gaan, als gevolg van de Endermologie behandeling. Op deze wijze verkrijg je een nog beter resultaat!