LPG Gezichtsbehandeling

Wij creëren een natuurlijke facelift

Tijdens een LPG behandeling wordt een gezichtsmassage gegeven. Met deze massages kan het effect van een natuurlijke facelift gecreëerd worden. Deze gezichtsbehandeling is een exclusieve behandelmethode ontwikkeld door LPG-systems, de ontwikkelaar van de bekende Endormologie®. Het is het enige systeem ter wereld dat de elasticiteit van de huid herstelt. Door de behandeling worden uw gezichtsspieren strakker. Hierdoor ontstaat er meer volume onder de huid en vervagen rimpels. Bovendien is er sprake van een betere doorbloeding van de huid, en een betere aanvoer van zuurstof waardoor het uiterlijk een frissere uitstraling krijgt.

Het is een aangename behandelmethode die snelle en duurzame resultaten oplevert. Met deze methode zijn in onze salon al diverse tevreden resultaten geboekt. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Wij kunnen u dan verder informeren over de nieuwe mogelijkheden binnen onze salon.

LPG gezichtsbehandeling (losse behandeling) > 55,-
Abonnement 12 LPG behandelingen = 13e GRATIS > € 660,-

Als een echte fitness van de huid wekt endermologie® voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiële huidverbeterende werkstoffen weer op:

  • Collageen voor een stevigere huid.
  • Elastine voor een soepelere huid: +46%. 
  • Hyaluronzuur voor meer volume en een betere hydratatie: +80%.
  • Anti-aging
  • Drainage
Endermologie

De enige 100% natuurlijke techniek, non-invasieve en niet-agressieve,  mechanische stimulatie van de huid die op natuurlijke wijze het celmetabolisme bevordert. Het maakt het mogelijk om gelijktijdig te handelen op de afvoer van vetten en tevens huidverslapping tegengaat. Dit met resoluut en absoluut respect van het lichaam en de ecologie van de huid.