LPG Lichaamsbehandeling

Voor een mooie verstevigde huid

Tijdens de behandeling is het dragen van een bodysuite verplicht. Dit is een bodysuite dat het gehele lichaam bedekt. Hierdoor glijdt de behandelkop van het endermologie-apparaat beter over de huid. De schoonheidsspecialiste beweegt het apparaat over het te behandelen lichaamsdeel. De endermologie-behandeling voelt aan als een intensieve massage; het wordt als plezierig ervaren. De kracht waarmee wordt ‘gemasseerd’  kunnen onze specialistes voor iedere huidtype aanpassen.  

Het massage-apparaat geeft een zuigend en masserend gevoel. De huid wordt als het ware omhoog gezogen en heen en weer gerold in het apparaat. Vervolgens wordt de huid weer losgelaten en ‘dwarrelen’ de cellen weer als een egaal laagje terug. De vetcellen worden dus opnieuw gestructureerd in de huid. Door het oplossen van de verkleving krijgen de lymfebanen iets meer ruimte. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding.

LPG behandeling (losse behandeling) > € 62,50
Abonnement 12 LPG behandelingen = 13e GRATIS > € 750,-

Met de nieuwe Alliance Skin Identity-systeem wordt de stimulatie nauwkeurig aangepast op elk huidtype. De behandeling is gepersonaliseerd en werkt met respect voor de huid. Een drievoudige werking in één enkele behandeling.

  • Verminderen van resistente en plaatselijke vetten met meer dan +70%.
  • Egaliseren van cellulite.
  • Natuurlijke versteviging van de onderhuid (collageen, elastine, endogeen hyaluronzuur).
Endermologie

De enige 100% natuurlijke techniek, non-invasieve en niet-agressieve,  mechanische stimulatie van de huid die op natuurlijke wijze het celmetabolisme bevordert. Het maakt het mogelijk om gelijktijdig te handelen op de afvoer van vetten en tevens huidverslapping tegengaat. Dit met resoluut en absoluut respect van het lichaam en de ecologie van de huid.